Whitepaper ‘Scheiden en hypotheek’

Scheiden of uit elkaar gaan.. Je wilt dit op een goede manier doen. Maar wat moet er allemaal geregeld worden? Hoe zit het met het huis en hypotheek? We vinden voor elk vraagstuk een passende oplossing.

Gratis whitepaper

Scheiden betekent veel regelen. Als jullie samen een huis hebben gekocht dan kan het een uitdaging zijn om jullie grootste bezit goed te verdelen. Iedere dag spreken wij mensen die met vragen zitten over huis en de hypotheek. Een veelvoorkomende vraag is of het wel mogelijk is om in het huis te blijven wonen voor één van de ex partners. Soms stellen ze zelfs de beslissing om te scheiden uit, vanwege onzekerheid hierover en de financiële situatie na de scheiding.

Deze gids is bedoeld om je snel inzicht te geven in welke mogelijkheden er zijn als je uit elkaar gaat en je hebt een koopwoning. Na het lezen weet je ook waarom het vaak niet eenvoudig is om de vraag te beantwoorden: ‘kan ik in het huis blijven wonen?’. Tip van de sluiter: dat hangt van veel factoren af namelijk.

Scheiden en hypotheek

Wat zijn de opties voor mijn huis en hypotheek? Ontdek het in de whitepaper.

whitepaper scheiden en kinderen
Toestemming*
“Niets anders dan een 10 voor Shabnam! Bewondering hoe Shabnam weet te schakelen tussen empathie en zakelijk. Ze heeft daar precies de juiste balans in. Shabnam reageerde altijd snel op vragen, wist ze juist en duidelijk te beantwoorden en nam daar de tijd voor. Je merkt duidelijk dat je hart hebt voor je werk. Bedankt dat je een fijne bijdrage hebt kunnen leveren in een minder leuke situatie.”
Bemiddelaar:
Shabnam Gangadien
10
“Prima gesprekken gehad, zou het iedereen die in deze situatie terechtkomt aanbevelen.”
Bemiddelaar:
Marco van Nus
9