Co-ouderschap

Wanneer jullie gaan scheiden en er kinderen bij betrokken zijn, kan co ouderschap een oplossing zijn. Er moeten afspraken gemaakt worden over hoe jullie samen voor de kinderen gaan zorgen als jullie eenmaal uit elkaar zijn.

Gezamenlijk gezag bij co-ouderschap is vaak handig, maar ook lastig met twee huishoudens. Het is daarom verstandig om als ouders afspraken over de kinderen te maken en deze vast te leggen in een ouderschapsplan. Hebben jullie hulp nodig bij het aanvragen van co-ouderschap en het maken van afspraken hieromtrent? Neem dan contact op met een deskundig bemiddelingsbureau als Zorgeloosch Scheiden.

Zorgeloosch Scheiden voor een rustige scheiding en oplossing voor vraagstukken rondom co-ouderschap aanvragen

Bij scheiden komt heel wat kijken. Het is meestal een emotionele gebeurtenis waarbij jullie heel wat zaken moeten regelen en afspraken moeten maken. Gelukkig hoef je er niet alleen voor te staan bij een scheiding. Zorgeloosch Scheiden helpt jou! Onze onpartijdige scheidingsbemiddelaars hebben de juiste kennis in huis om samen met jou tot een passende oplossing te komen. Onze dienstverlening bestaat uit een combinatie van mediation en financieel advies, iets dat ons bemiddelingsbureau uniek maakt en bovendien financieel voordelig is. Ons doel is om rust te brengen in het proces van de scheiding. Ook zijn wij duidelijk over onze mogelijkheden en de bijbehorende kosten. Een scheiding is op zich al ingewikkeld genoeg.

Zorgeloosch Scheiden helpt jou!

Meer lezen over scheiden?

Download nu onze gratis scheidengids.

Download gratis gids

Hulp bij co-ouderschap aanvragen

Hebben jullie als scheidende ouders besloten om na de scheiding op co-ouderschap over te gaan? Het is dan belangrijk om hier goede afspraken over te maken en deze vast te leggen in een ouderschapsplan. Deze afspraken gaan onder andere over zorg- en opvoedingstaken en financiën; deze moeten gelijk verdeeld worden. Op die manier kunnen beide ouders betrokken blijven bij de dagelijkse bezigheden van de kinderen, ondanks dat het gezin niet meer als één geheel bij elkaar woont. Gezamenlijk gezag is overigens geen vereiste, maar is in veel gevallen wel gewenst. Wanneer je hulp nodig hebt bij co-ouderschap aanvragen, dan kun je je altijd wenden tot Zorgeloosch Scheiden. Wij helpen je graag met het indien van een verzoek voor co ouderschap.

Afspraak maken voor een gratis intakegesprek

Heb je een aantal vragen over co ouderschap of heb je specifiek hulp nodig bij de aanvraag daarvan? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen en een afspraak te maken voor een gratis intakegesprek. Tijdens dit gesprek bespreken wij hoe wij jou zou goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Je kunt ons bereiken via het telefoonnummer 088 1661 553.

Vrijblijvende kennismaking inplannen?

Tijdens een vrijblijvende kennismaking leggen we het volledige scheidentraject uit voor jullie situatie.

Gratis kennismaking inplannen