Fit Uit je Scheiding, met Zorgeloosch als coach

Challenge

10 jan -

Het is januari 2019. Hét moment om goede voornemens om te zetten in daden. Bij Zorgeloosch merken we dat januari traditiegetrouw een topmaand is qua scheidingen. Mensen hebben zich door het afgelopen jaar geworsteld, wachtten de feestdagen af, willen toch die nieuwe start en spreken dan het voornemen uit om te scheiden. Bam! De bom is gebarsten. Maar dan… de uitvoering.

Fit door en uit je scheiding

De uitvoering blijkt vaak net wat moeilijker dan het voornemen zelf. Dus vandaar dat wij met deze challenge komen; Fit Uit Je Scheiding. Met heel veel tips en achtergronden over alles wat met scheiden te maken heeft. En dat gaat nét even anders dan wat je van ons gewend bent.

Emotionele kant

Want we blijven even weg van de praktische kant van scheiden, weg van de juridische en financiële zaken, weg van zorgplannen en boedelverdelingen. Nee, we gaan het hebben over de emotionele rompslomp. En vooral hoe je daarmee om kunt gaan.

De challenges

De komende tijd krijg je van ons een serie tips en achtergronden omtrent de emotionele kant van scheiden. Daaraan verbinden wij challenges. Challenges die erop gericht zijn om je emotioneel fit door je scheiding te helpen.

Ze zijn gericht op mind, body & soul. Dus op je geestelijke en lichamelijke gezondheid en de broodnodige rust die je jezelf moet gunnen. Elke week krijg je 3 challenges van ons. Aan jou de keus of je er slechts eentje doet of allemaal!

Op blog, Facebook of in je e-mail

Je kunt zelf kiezen hoe je op de hoogte blijft van onze challenges. Het makkelijkste is om je hier even in te schrijven, dan houden we je op de hoogte via mail. Je kunt echter ook onze Facebookpagina liken en op die manier geïnformeerd worden. Surf je liever naar ons blog, zet hem dan in je dagelijkse favorieten. Kun je het ook niet vergeten.

Mensen die zich aanmelden voor de challenge per e-mail hebben een streepje voor. Zij krijgen als eerste de challenges van de komende week.

Hoe doe je mee?

Meld je aan via het onderstaande formulier en je krijgt automatisch als eerste de challenges in je mailbox. Heb je geen zin in e-mail, like ons dan op Facebook. Dan krijg je de updates gewoon in je tijdlijn. Houd je ook niet van Facebook, dan kun je gewoon dit blog in de gaten houden. Alvast veel succes. En … houd vol!

Dylan Online Marketeer

Delen: