Swaas van Heck
Scheidingsbemiddelaar in Ulvenhout (Gemeente Breda) & Roosendaal & Bergen op Zoom & Breda Noord & Tilburg & Veghel & Oosterhout & Schijndel & Waalwijk & Middelburg

De manier van scheiden heeft meer effect dan de scheiding an sich, vooral op de kinderen. Ik help jullie graag bij het proces van "samen scheiden"

Even voorstellen

Mijn naam is Swaas van Heck. Lang heb ik als leidinggevende gewerkt en daarbij de mens centraal gesteld. Ik haal mijn plezier namelijk vooral  uit het in beweging brengen, laten samenwerken en laten groeien van mensen. Ook als bemiddelaar breng ik mensen in beweging om samen goed uit een scheiding te komen. Scheidingsbemiddeling gaat om het overhouden van een gezonde basis na het uit elkaar gaan. Dat is zeker van belang voor de kinderen, als die in het spel zijn. Die staan voor mij op nummer één. Doel moet zijn om de impact van een scheiding zo klein mogelijk te maken voor kinderen. Daarom geloof ik in Zorgeloosch.

De kracht van bemiddeling

Tijdens mijn rechtenstudie inspireerde professor Hoefnagels mij met zijn kennis over de huwelijkswet en zijn verhalen rondom echtscheiding. Hij vertelde over de drama’s van een echtscheiding, waarbij twee advocaten elkaar bestrijden in het belang van de eigen cliënt, ten koste van de relatie. Hij sprak voor het eerst over mediation, waarbij in plaats van conflict, samenwerking centraal staat. Samen in gesprek blijven is cruciaal voor een goede toekomst, en als bemiddelaar help ik jullie daar bij. Ik ben onpartijdig en zoek graag samen met jullie naar de beste oplossingen voor beiden.

Geloof in Zorgeloosch

Met hulp van een mediator ben ik zelf jaren geleden op een goede manier gescheiden, met een gezonde relatie met mijn ex-partner als resultaat. Ik heb destijds het convenant en het ouderschapsplan geschreven. Met de bank hebben we samen de afwikkeling van de hypotheken kunnen regelen, maar dit bleek een lastige opgave. Scheidingsbemiddeling, met financieel advies en de SnelWonenScan, zou ons destijds erg hebben geholpen. Snel zekerheid over de gevolgen voor financiën, woning en zorg is essentieel. Vooral voor de kinderen, die vaak vroegen “moeten we nu verhuizen?”. Met Zorgeloosch was deze vraag eerder beantwoord geweest en dat had ons gezin eerder rust en ruimte voor ieders emoties gegeven.

Dit is waarom je voor Zorgeloosch Scheiden kiest.

  • Mediation + financieel advies + juridische afhandeling + nazorg.

  • Garantie dat de rechtbank en de bank jullie afspraken in 1 keer goedkeuren.

  • Afspraak aan huis of op locatie, door heel Nederland.

  • Eén aanspreekpunt, alles in één keer goed geregeld.

  • All-in -tarief: geen verrassingen achteraf.

  • Gratis kennismakingsgesprek.

"Samen Scheiden"

Bij een scheiding komt veel kijken, zakelijk én emotioneel. Het zorgt voor veel lastige vragen, die zonder hulp moeilijk te beantwoorden zijn. Ik begeleid jullie tijdens het traject als neutrale derde in jullie gesprekken en het maken van afspraken. Waarbij respect voor elkaar en ruimte voor emotie voorop staan. Het doel? Een goede nieuwe start voor jullie, en jullie kinderen.

De afspraken neem ik op in het echtscheidingsconvenant en ouderschapsplan, indien van toepassing. Ook de juridische afhandeling verzorgen wij. Het is dus echt een scheiding van A tot Z.

Kennismaken?

Hebben jullie vragen, willen jullie kijken wat ik specifiek voor jullie kan betekenen of willen jullie graag kennismaken? Neem dan contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Vrijblijvende kennismaking inplannen?

Tijdens een vrijblijvende kennismaking leggen we het volledige scheidentraject uit voor jullie situatie.

Gratis kennismaking inplannen

Plan een gratis kennismakingsgesprek

Wil je een gratis kennismakingsgesprek? Vul het formulier in en we bellen je binnen het uur terug om een afspraak te plannen (tijdens kantooruren).