Sonja Draijer
Scheidingsbemiddelaar in Leeuwarden & Lemmer & Sneek & Groningen & Drachten

Het is mogelijk om op een goede manier te scheiden, met respect en wederzijds begrip!

Even voorstellen

Mijn naam is Sonja Draijer en mijn belangrijkste taak is jullie helpen door deze moeilijke periode met advies, oplossingen en een luisterend oor. Mijn doel is om samen met jullie een werkbaar convenant en/of ouderschapsplan op te stellen die gebaseerd is op de belangen van jullie allebei. Zelf heb ik met mijn ouders een echte vechtscheiding meegemaakt, en hoewel we nu bijna 20 jaar verder zijn, worden wij bijna nog dagelijks geconfronteerd met de keuzes die toen gemaakt zijn. Dit willen we voorkomen!

Wat kan ik voor jullie betekenen?

Ik geef aan welke zaken geregeld moeten worden en hoe we dat gaan doen. Ik creëer overzicht en werk samen met jullie toe naar goede, toekomstbestendige afspraken, waar jullie beiden achter staan. Een werkbaar convenant en ouderschapsplan gebaseerd op het belang van jullie beiden, dat is mijn doel. Want goed scheiden kan echt!

Scheiden met kinderen

Een scheiding is een ingrijpende gebeurtenis, ook voor kinderen. Voor hun toekomst is het belangrijk om afspraken te maken in hun belang. Ik zorg ervoor dat alles aan bod komt en neem met jullie de opties door. Hiermee kunnen jullie gedegen beslissingen nemen, die we vastleggen in het ouderschapsplan.

Hoe zit het met de woning?

De woning is vaak een punt van zorgen. Moet het verkocht worden of kan één van jullie het overnemen? Om meteen duidelijkheid te krijgen over de mogelijkheden, sluit er al tijdens het kennismakingsgesprek een financieel adviseur aan. Dat geeft rust.

Kennismaking

Hebben jullie vragen en wil je weten wat ik precies voor jullie kan doen? Neem dan contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dit gesprek kan zowel bij mij op kantoor, maar ook bij jullie thuis. Alleen s ‘avonds tijd? Ook dat is geen probleem. Uiteraard mag het gesprek ook in het Frysk of in het Engels.

Vrijblijvende kennismaking inplannen?

Tijdens een vrijblijvende kennismaking leggen we het volledige scheidentraject uit voor jullie situatie.

Gratis kennismaking inplannen

Beoordelingen van Sonja

 • Goede kennis. Sonja is een rustig persoon, gaf het gevoel dat ze ons goed begreep. Toonde begrip. Fijn in omgang. We/ik zijn zeer tevreden.

  Winschoten

  10
 • Sonja heeft veel verstand van zaken en is daarnaast ook zeer betrokken als het gaat om het welzijn van de kinderen.

  Woudsend

  10
 • Scheiden of uit elkaar gaan is nooit leuk! Ik had informatie gezocht op internet , over hoe ga je nou zo goed mogelijk uit elkaar kunt gaan .Ik kwam bij de site van zorgeloosch en had mijn daar in verdiept. Mijn ervaring met Zorgeloosch is heel positief . Ze waren er voor mij ,mijn ex maar ook zeker voor de kinderen . De afspraken verliepen heel goed en ze kwamen met een duidelijk plan en een goed advies , wat ik ook belangrijk vindt is dat wie ik ook nodig had voor een vraag of met een probleem de mensen waren altijd bereikbaar om mij bij te staan , ik ben zo als je ook kunt zien aan de vragenlijst blij dat Zorgeloosch mij in deze moeilijke tijd zo goed heeft bijgestaan , mijn dank hier voor .

  Leeuwarden

  10

Plan een gratis kennismakingsgesprek

Wil je een gratis kennismakingsgesprek? Vul het formulier in en we bellen je binnen het uur terug om een afspraak te plannen (tijdens kantooruren).