Shabnam Gangadien
Scheidingsbemiddelaar in Landsmeer & Heemstede & Hoofddorp

Bij echtscheidingen waarbij kinderen zijn betrokken, moet je ondanks de meningsverschillen vaak toch met elkaar door. Dat betekent juist in zo'n situatie dat het heel belangrijk is dat er een echte oplossing komt, die voor alle partijen acceptabel is.

Even voorstellen

Mijn naam is Shabnam Gangadien en ik ben scheidingsbemiddelaar in de regio Hoofddorp. Uit ervaring weet ik dat een scheiding een moeilijke en emotionele periode is. Je wilt het zo snel mogelijk achter je laten en door met je leven.

Als moeder van een zoontje, weet ik ook dat je altijd het beste wil voor je kind. Ik help jullie daarom graag bij een oplossing waarin jullie je allemaal (inclusief de kinderen) kunnen vinden.

Neutrale derde

Een scheiding gaat vaak gepaard met vele emoties. Dit zorgt ervoor dat je moeilijker naar elkaar kunt luisteren en soms dingen zegt die je eigenlijk niet had willen zeggen. Een goed gesprek met elkaar voeren wordt dan lastig. Ik ben er als neutrale derde om de gesprekken in goede banen te leiden en de angel eruit te halen.

En verder..

Naast de gesprekken in goede banen leiden, geef ik jullie de kennis en handvatten die nodig zijn om goede afspraken te maken. Hierin bewaak ik dat alles ‘eerlijk’ verloopt. Je wilt natuurlijk niet jezelf of je (ex-)partner benadelen.

De afspraken verwerk ik vervolgens in het (ouderschapsplan en) echtscheidingsconvenant. Ook het juridische traject wordt door ons verzorgd tot aan de inschrijving van de scheiding bij de gemeente.

Meer weten?

Wil je meer weten over het traject? Of wat ik specifiek voor jullie kan betekenen? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Vrijblijvende kennismaking inplannen?

Tijdens een vrijblijvende kennismaking leggen we het volledige scheidentraject uit voor jullie situatie.

Gratis kennismaking inplannen

Beoordelingen van Shabnam

 • Ze was heel vriendelijk erg betrokken heeft heel snel gewerkt. Ik zou haar ook aanbevelen aan iemand anders.

  Nieuw-Vennep

  10
 • Shabnam heeft ons waanzinnig goed begeleid. Zij wist ons op de juiste momenten te helpen door te wijzen op datgene wat je soms snel uit het oog verliest. Onze kinderen heeft ze op zeer vakkundige en liefdevolle manier door het proces geholpen. Door haar vakkundige hulp en tomeloze inzet is onze scheiding zonder 1 onvertogen woord afgewikkeld en kunnen wij met een traan en een lach terugkijken op een bijzondere ervaring.

  Assendelft

  10
 • In een tijd van onzekerheid, emoties en verandering kregen we professionele maar ook inlevende begeleiding en steun waar nodig en werd er gekeken naar de totale situatie maar zeker ook individueel. De kinderen waren goed in beeld en door adviezen en begeleiding goed betrokken bij het proces.

  Assendelft

  10
 • Niets anders dan een 10 voor Shabnam! Bewondering hoe Shabnam weet te schakelen tussen empathie en zakelijk. Ze heeft daar precies de juiste balans in. Shabnam reageerde altijd snel op vragen, wist ze juist en duidelijk te beantwoorden en nam daar de tijd voor. Je merkt duidelijk dat je hart hebt voor je werk. Bedankt dat je een fijne bijdrage hebt kunnen leveren in een minder leuke situatie.

  Purmerend

  10

Plan een gratis kennismakingsgesprek

Wil je een gratis kennismakingsgesprek? Vul het formulier in en we bellen je binnen het uur terug om een afspraak te plannen (tijdens kantooruren).