Rutger Spin
Scheidingsbemiddelaar in Den Bosch

Bij een scheiding komt een hoop informatie en geregel op je af. En dat in een periode waarin je vaak niet op je best bent. Hoe fijn is het dan dat iemand je bij de hand neemt in het traject en helpt?

Even voorstellen

Mijn naam is Rutger Spin. Na jarenlang gewerkt te hebben in de sales van optische hulpmiddelen ben ik erachter gekomen dat ik meer voldoening haal uit het helpen van mensen dan het verkopen van een product. De gesprekken die ik voer met de mensen tegenover mij worden ook altijd ervaren als prettig. Mijn kracht is dan ook om spanning weg te nemen en doordat ik mij goed aanpas aan de situatie zal iedereen zich prettig voelen bij de gesprekken.

Dit is waarom je voor Zorgeloosch Scheiden kiest.

  • Mediation + financieel advies + juridische afhandeling + nazorg.

  • Garantie dat de rechtbank en de bank jullie afspraken in 1 keer goedkeuren.

  • Afspraak aan huis of op locatie, door heel Nederland.

  • Eén aanspreekpunt, alles in één keer goed geregeld.

  • All-in -tarief: geen verrassingen achteraf.

  • Gratis kennismakingsgesprek.

Mediation

Zodra je besluit te gaan scheiden komen er vele vragen bij je naar boven. Hoe nu verder? Als scheidingsmediator begeleid ik jullie in het hele traject door stap voor stap alle vraagstukken te beantwoorden. Ik help jullie bij het maken van een echtscheidingsconvenant en ouderschapsplan. Dankzij mijn jarenlange ervaring weet ik welke dingen belangrijk zijn, en zorg ik voor structuur in de gesprekken en het maken van afspraken. Uiteindelijk draait het natuurlijk om jullie wensen en maken jullie gezamenlijk de keuzes. Ik ben hierin enkel een neutrale begeleider.

Vrijblijvende kennismaking inplannen?

Tijdens een vrijblijvende kennismaking leggen we het volledige scheidentraject uit voor jullie situatie.

Gratis kennismaking inplannen

Plan een gratis kennismakingsgesprek

Wil je een gratis kennismakingsgesprek? Vul het formulier in en we bellen je binnen het uur terug om een afspraak te plannen (tijdens kantooruren).