Roy Lacroix
Scheidingsbemiddelaar in Geleen

Bij Zorgeloosch verzorgen uw echtscheiding en financiële afwikkeling van A tot Z en blijven uw persoonlijke aanspreekpunt in het gehele traject. Wij streven naar snelheid, duidelijkheid en een passende oplossing voor iedereen.

Even voorstellen

Mijn naam is Roy Lacroix en ik ben mediator bij Zorgeloosch. In een echtscheiding zijn de kinderen, eigen woning en de financiën meestal de belangrijkste maar ook de moeilijkste onderwerpen. Om tot een passende oplossing te komen voor alle betrokkenen is een goede begeleiding en informatievoorziening cruciaal. Bij Zorgeloosch verzorgen wij de gehele scheiding en afwikkeling van uw huis en hypotheek in een geïntegreerd traject, zowel op financieel als juridisch vlak.

Als mediator, blijf ik samen met de financieel adviseur uw persoonlijke aanspreekpunt en vraagbaak gedurende het gehele echtscheidingstraject. Van A tot Z zullen wij u adviseren en begeleiden in de verschillende fases en zorgdragen voor uitvoerbaarheid, snelheid en duidelijkheid.

Kennismaken?

Ik nodig jullie graag uit voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Neem hiervoor contact met ons op.

Vrijblijvende kennismaking inplannen?

Tijdens een vrijblijvende kennismaking leggen we het volledige scheidentraject uit voor jullie situatie.

Gratis kennismaking inplannen

Plan een gratis kennismakingsgesprek

Wil je een gratis kennismakingsgesprek? Vul het formulier in en we bellen je binnen het uur terug om een afspraak te plannen (tijdens kantooruren).