Roel Dekker
Scheidingsbemiddelaar in Purmerend & Den Helder & Hoorn & Schagen

Helderheid geeft ruimte en rust. Deze helderheid geef ik jullie graag in deze periode vol onzekerheid. Met respect voor de situatie en elkaar duidelijkheid creëren, zodat jullie beiden tevreden verder kunnen.

Even voorstellen

Mijn naam is Roel Dekker en ik ben mediator in Hoorn e.o. Ik ben jaren geleden ook gescheiden en heb nu rust en ruimte. Ik geniet met volle teugen van de dagen dat mijn dochter Lieke (2007) en zoon Koen (2010) bij mij zijn. Ook kan ik enorm genieten van sporten. Heerlijk om het hoofd leeg te maken en mijn andere passie, goed eten en koken, te compenseren.

Voor jullie

Duidelijkheid, ondanks dat jullie het misschien niet meer eens zijn. Het zoeken naar de juiste oplossing met respect voor beiden. Om te zorgen dat alle afspraken geborgd worden en er weer duidelijkheid is voor de toekomst. Daar help ik jullie graag mee zodat alles besproken wordt. Ik bied jullie de kennis die jullie nodig hebben om goede afspraken te maken en geef aan wat de consequenties van deze afspraken kunnen zijn. Samen zorgen we voor de beste afspraken voor jullie beiden die ik opneem in het echtscheidingsconvenant en bijbehorende ouderschapsplan.

Dit is waarom je voor Zorgeloosch Scheiden kiest.

  • Mediation + financieel advies + juridische afhandeling + nazorg.

  • Garantie dat de rechtbank en de bank jullie afspraken in 1 keer goedkeuren.

  • Afspraak aan huis of op locatie, door heel Nederland.

  • Eén aanspreekpunt, alles in één keer goed geregeld.

  • All-in -tarief: geen verrassingen achteraf.

  • Gratis kennismakingsgesprek.

Wat houdt dit in?

Dat houdt in dat we samen voorkomen dat het escaleert. Zo voorkomen we dure rechtbankprocedures of afgekeurde convenanten. Het wordt voor jullie makkelijker om uit de “vechtscheiding” situatie te blijven en vinden rust en ruimte om er samen uit te komen. Zowel voor jezelf, je (ex-) partner en de eventuele kinderen.

Vrijblijvende kennismaking

Graag stel ik mijzelf persoonlijk aan jullie voor in een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik kan daarin al jullie vragen beantwoorden en samen kijken wat voor jullie passend is.

Vrijblijvende kennismaking inplannen?

Tijdens een vrijblijvende kennismaking leggen we het volledige scheidentraject uit voor jullie situatie.

Gratis kennismaking inplannen

Plan een gratis kennismakingsgesprek

Wil je een gratis kennismakingsgesprek? Vul het formulier in en we bellen je binnen het uur terug om een afspraak te plannen (tijdens kantooruren).