Richard Dekker
Scheidingsbemiddelaar in Den Haag - Raamweg & - Leidsestraatweg & - Kennedylaan & Rijswijk & Leidschendam & Nootdorp & Stompwijk & Leidschenveen & Voorburg

Door naar jullie te luisteren en naar elkaar te luisteren zal er inzicht komen in jullie wensen, doelen, belangen en oplossingsmogelijkheden. Stap voor stap loods ik jullie hier doorheen. De beslissingen liggen altijd bij jullie ik neem geen standpunt in zoals een rechter.  Ik help een beter zicht te krijgen in wat jullie nu eigenlijk willen en ik ondersteun jullie bij het maken van keuzes.

Even voorstellen

Ik ben Richard Dekker en ik ben scheidingsmediator in de regio Den Haag. Ik heb een groot deel van mijn leven in het buitenland gewoond, waardoor ik een breed blikveld en een groot inlevingsvermogen verworven heb. Ik heb voor diverse bedrijven mogen werken als leidinggevende en zelfstandig ondernemer. Door mijn mensenkennis en goede communicatieve vaardigheden weet ik het vertrouwen te winnen. Mijn persoonlijk doel is om mensen te stimuleren in hun doelen en passie.

Ervaringdeskundige

Voordat ik mediator werd heb ik zelf een zeer ingewikkelde scheiding achter de rug. Met een scheiding die 8 jaar duurde, met 3 kinderen, mag ik stellen dat ik ervaringsdeskundige ben. Vele ingewikkelde kwesties heb ik tot een goed einde gebracht waar jullie nu de vruchten van kunnen plukken.

Jullie gaan scheiden of uit elkaar?

Jullie zijn getrouwd, samenwonend of hebben een samenlevingscontract, met of zonder kinderen, in loondienst of ondernemer, en willen uit elkaar? In welke situatie je ook zit, ik ben er om jullie erdoorheen te helpen.

Bij een scheiding kan de communicatie tussen jou en je (ex-)partner moeizaam gaan. Dit kan komen door emoties, onbegrip en wantrouwen. Veel zaken zijn nieuw of onzeker.

Vechtscheiding

Voorkom een escalatie, voorkom een vechtscheiding, voorkom een langlopende dure rechtszaak met kostbare advocaten want het kan gelukkig ook anders.

Mediation

De alles-in-één scheidenoplossing waarbij je door middel van mediation/scheidingsbemiddeling samen tot oplossingen komt. Niet alleen over hoe jullie uit elkaar gaan, ook al het andere ingewikkelde regelwerk. Het behoud van de hypotheek en een nieuwe woonoplossing voor de vertrekkende partij. Een zorgplan ten behoeve van minderjarige kinderen en al het juridische papierwerk. De mediator legt alles juridisch, fiscaal en financieel verantwoord voor jullie vast.
Mediation is maatwerk!

Mijn belofte aan jullie

Afspraak is afspraak. Ik vind het belangrijk dat beloften worden nagekomen. Kun je beloften niet waarmaken beloof het dan niet. Ik ontzorg jullie en ga helder en transparant te werk. Daarbij garandeer ik dat jullie echtscheidingsconvenant in één keer word goedgekeurd door de rechtbank.

Het is altijd beter om tot een gezamenlijke en doelgerichte oplossing te komen voor jullie, jullie kinderen en alle andere betrokkenen dan het over te laten aan een rechter.

 • Ik bied jullie ondersteuning, kennis, ervaring en structuur in dit emotionele proces.
 • Het belang van de kinderen staat voorop.
 • Ik kan jullie helpen met mijn kennis en ervaringen over “hoe het aan je kinderen te vertellen”.
 • Ons unieke budgetplan gaan we gebruiken om jullie behoeften en draagkracht vast te stellen.
 • Zolang er aandacht is voor het kind hoeft scheiden niet schadelijk te zijn. Ik kan het KIND gesprek voor jullie verzorgen (kosteloos)

Gratis Kennismakingsgesprek

Ik kom graag naar jullie toe of jullie komen naar mijn kantoor voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek overdag of in de avond. Vul het contactformulier in, bel of mail en ik neem uiterlijk binnen 24 uur contact met jullie op. Dan kijken we of het tussen ons klikt en vertel ik jullie mijn werkwijze.

Tijdens het kennismakingsgesprek, schuift gelijk onze deskundige financieel adviseur aan om te bekijken of jullie nieuwe woonwensen haalbaar zijn. Om te voorkomen dat achteraf jullie wensen financieel niet uitvoerbaar zijn. Dit houdt de snelheid in het proces.

Zijn jullie klaar om met elkaar te werken aan een oplossing? Neem contact op voor een afspraak.

Dit is waarom je voor Zorgeloosch Scheiden kiest.

 • Mediation + financieel advies + juridische afhandeling + nazorg.

 • Garantie dat de rechtbank en de bank jullie afspraken in 1 keer goedkeuren.

 • Afspraak aan huis of op locatie, door heel Nederland.

 • Eén aanspreekpunt, alles in één keer goed geregeld.

 • All-in -tarief: geen verrassingen achteraf.

 • Gratis kennismakingsgesprek.

Vrijblijvende kennismaking inplannen?

Tijdens een vrijblijvende kennismaking leggen we het volledige scheidentraject uit voor jullie situatie.

Gratis kennismaking inplannen

Plan een gratis kennismakingsgesprek

Wil je een gratis kennismakingsgesprek? Vul het formulier in en we bellen je binnen het uur terug om een afspraak te plannen (tijdens kantooruren).