Nina Tillema
Scheidingsbemiddelaar in Hengelo & Enschede & Almelo & Raalte

Rust en ruimte voor een nieuwe toekomst.

Even voorstellen

Mijn naam is Nina Tillema. Ik heb jaren als adviseur en als leidinggevende in de financiële dienstverlening gewerkt. Waarom dan de switch naar scheidingsbemiddeling? Als voormalig pleegmoeder (crisisopvang) heb ik gezien wat de invloed is van een goede relatie tussen ouder en kind. Ook heb ik in mijn vriendenkring een aantal keren van dichtbij meegemaakt hoe een scheiding niet moet gaan. Ik heb vervolgens de keuze gemaakt om mediator te worden bij Zorgeloosch Scheiden zodat ik daadwerkelijk het verschil kan maken. Als mediator ben ik MfN en KIES geregistreerd.

Wat ik voor jullie kan doen

Willen jullie een vechtscheiding voorkomen? Willen jullie scheiden in goed overleg en met respect en begrip voor elkaar? Dan kan ik jullie helpen. Als onpartijdige scheidingsbemiddelaar begeleid ik jullie gesprekken. Ook breng ik structuur aan en lopen we samen, stap voor stap door alle onderwerpen heen in het traject. Ik denk hierbij graag mee over de beste afspraken voor jullie beiden. De uiteindelijke afspraken neem ik op in het echtscheidingsconvenant (en het bijbehorende ouderschapsplan). Dit vormt de start voor jullie nieuwe toekomst.

Kinderen in het spel

Als er kinderen in het spel zijn, staan we hier vanzelfsprekend uitgebreid bij stil. Ook geven we advies over de communicatie richting jullie kinderen. Hoe vertel je bijvoorbeeld dat papa en mama gaan scheiden? Naast de tips maken we natuurlijk ook veel afspraken over de kinderen. Hoe ziet de zorgverdeling er bijvoorbeeld uit? En hoe zit het met vakanties en feestdagen?

Het is belangrijk dat hier afspraken uit komen waar jullie allebei achter staan. Dit vormt namelijk jullie toekomst en die van de kinderen. Je wilt natuurlijk in staat blijven om samen zoveel mogelijk belangrijke gebeurtenissen bij te blijven wonen.

Gratis kennismakingsgesprek

Willen jullie weten wat ik voor jullie kan betekenen of hebben jullie vragen? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Vrijblijvende kennismaking inplannen?

Tijdens een vrijblijvende kennismaking leggen we het volledige scheidentraject uit voor jullie situatie.

Gratis kennismaking inplannen

Beoordelingen van Nina

 • Scheiden is een emotioneel traject. In mijn geval ben ik ‘wars’ van alle administratieve rompslomp, omdat het emotionele de overhand neemt. De administratieve kant staat me tegen, al weet ik dat ik hier ook doorheen moet.

  Met Zorgeloosch heb ik heel weinig met de administratie te maken gehad. Alles werd geregeld en uitgelegd, dus het is echt op een administratief zorgeloze manier scheiden.

  Enschede

  10
 • Nina en haar team hebben ons goed ontzorgd in deze stress volle periode.

  Almelo

  10
 • Er is zoveel wat er bij komt kijken waar wij geen weet van hadden! Dit wordt je gelukkig allemaal uit handen genomen.

  Ootmarsum

  10

Plan een gratis kennismakingsgesprek

Wil je een gratis kennismakingsgesprek? Vul het formulier in en we bellen je binnen het uur terug om een afspraak te plannen (tijdens kantooruren).