Nienke Hoogenstraaten
Scheidingsbemiddelaar in Delft & Zoetermeer

Naast een hoop vragen komen er ook nog veel emoties bij een scheiding kijken. Ik help jullie graag duidelijkheid en structuur te bieden met ruimte voor ieders emotie.

Even voorstellen

Mijn naam is Nienke Hoogenstraaten. Ik heb naast jarenlange ervaring in de HR wereld, de laatste jaren vooral gewerkt en opleidingen gevolgd op het gebied van coaching, NLP en mediation. Ik ben me hierin gaan specialiseren nadat ik als HR adviseur veel te maken had met conflicten op de werkvloer, de invloed van privé problemen op het werk en de miscommunicatie in organisaties. Ik ben daardoor gegrepen door het belang van erkenning van emoties, wat in elke relatie tussen mensen aan de orde is. Los van het feit dat erkenning bij de verwerking en acceptatie helpt, draagt het ook bij aan het zetten van succesvolle vervolgstappen. Zelf ben ik jaren geleden gescheiden, waardoor ik als ervaringsdeskundige makkelijker de posities van alle betrokkenen begrijp en hier de benodigde aandacht kan besteden. Dit helpt vaak om op een respectvolle manier uit elkaar te gaan. Naast mijn werkzaamheden als mediator ben ik ook coach.

Wat is mijn rol?

Jullie kunnen van mij verwachten dat ik jullie begeleid bij alle aspecten van dit spannende besluit. Ik kan jullie stap voor stap uitleggen waarover jullie afspraken moeten maken. Stap voor stap loods ik jullie er doorheen en zorg voor structuur en duidelijkheid. Praktisch gezien zal ik jullie begeleiden bij het opstellen van het echtscheidingsconvenant. Wanneer jullie kinderen hebben, zal ik het ouderschapsplan opstellen. Hierin staan alle belangrijke afspraken over de opvoeding, verzorging en ontwikkeling van jullie kinderen.

Dit is waarom je voor Zorgeloosch Scheiden kiest.

  • Mediation + financieel advies + juridische afhandeling + nazorg.

  • Garantie dat de rechtbank en de bank jullie afspraken in 1 keer goedkeuren.

  • Afspraak aan huis of op locatie, door heel Nederland.

  • Eén aanspreekpunt, alles in één keer goed geregeld.

  • All-in -tarief: geen verrassingen achteraf.

  • Gratis kennismakingsgesprek.

Scheiden en financiën

Naast bovenstaande is een van de eerste en belangrijkste vragen: hoe gaat het na de scheiding met het huis en met het geld? We bieden daarom naast mediation ook meteen financiële ondersteuning aan. Je kunt dus direct met een financieel adviseur aan tafel. De financieel adviseur berekent of één van jullie in het huis kan blijven wonen en hoeveel de ander aan hypotheek kan krijgen voor zijn/haar nieuwe woning.

Kennismakingsgesprek

Ik nodig jullie graag uit voor een gratis kennismakingsgesprek. Mochten jullie vragen hebben of een afspraak willen maken, neem dan gerust contact met mij op via mail, telefoon of door het invullen van het contactformulier.  Afspraken kunnen plaatsvinden op kantoor, maar willen jullie liever thuis? Geen probleem!

Vrijblijvende kennismaking inplannen?

Tijdens een vrijblijvende kennismaking leggen we het volledige scheidentraject uit voor jullie situatie.

Gratis kennismaking inplannen

Plan een gratis kennismakingsgesprek

Wil je een gratis kennismakingsgesprek? Vul het formulier in en we bellen je binnen het uur terug om een afspraak te plannen (tijdens kantooruren).