Monique Prins
Scheidingsbemiddelaar in Nijkerk & Soest

Om goed uit elkaar te gaan is het belangrijk om met elkaar in gesprek te blijven. Ik ben als scheidingsbemiddelaar een neutrale derde partij, die jullie begeleidt in het scheidingsproces. Ik zorg ervoor dat jullie gezamenlijk tot goede afspraken komen. Hierbij vormt respect voor elkaars mening en emotie een belangrijk onderdeel.

Even voorstellen

Mijn naam is Monique Prins. Ik ben als scheidingsbemiddelaar o.a. actief in in Amersfoort, Leusden, Soest, Nijkerk, Spakenburg, Baarn, Zeist. Mijn omgeving omschrijft mij als zorgzaam, inlevend, analytisch en integer. Als scheidingsbemiddelaar zet ik deze kwaliteiten graag in om jullie in deze intensieve periode te begeleiden bij het maken van goede afspraken voor jullie allebei. Dit zorgt voor rust en stabiliteit, zodat jullie allebei kunnen beginnen aan een nieuwe start, apart van elkaar.

Mijn rol

Ik geef ruimte voor emotie en ik ondersteun jullie bij het vinden van oplossingen. Als onpartijdige derde kan ik jullie helpen om met elkaar in gesprek te blijven; goede communicatie is belangrijk om afspraken te kunnen maken en vormt een basis voor het verdere contact met je ex-partner in de toekomst.

Mediation

Jullie hebben ooit de keuze voor elkaar gemaakt, maar nu gaan jullie uit elkaar. Dit heeft juridische en financiële gevolgen. Als jullie met wederzijds respect uit elkaar willen gaan, dan is mediation wat voor jullie. Ik breng structuur aan in deze intensieve periode van ontvlechting. Stap voor stap lopen we tijdens het scheidingsproces gezamenlijk door diverse onderwerpen heen zoals bijvoorbeeld jullie huis en hypotheek, pensioenen en de vermogensverdeling. ‘Hoe zit het met de financiën na de scheiding?’ ‘Wie blijft er in de woning?’. Jullie hebben zelf invloed op hoe de afspraken worden opgenomen in het echtscheidingsconvenant. Wij regelen vervolgens ook het gehele juridische traject bij de Rechtbank.

Kinderen

Als moeder van drie kinderen kan ik me voorstellen dat je je zorgen maakt over wat de scheiding met je kind doet. We besteden daarom uitgebreid aandacht aan wat het voor jullie kind(eren) betekent en hoe een ouderschapsplan er voor jullie uitziet. Ik begeleid jullie met het maken van het plan dat toekomstbestendig en in de praktijk uitvoerbaar is.

Benieuwd naar wat ik voor jullie kan betekenen?

Het traject samen in gaan, moet goed voelen.

Wil je weten of het klikt en wat ik voor jullie ‘op maat’ kan betekenen? Maak dan een afspraak voor een kosteloos kennismakingsgesprek.
Hierbij kan ook een financieel adviseur aanwezig zijn die direct een eerste aanzet kan geven over de mogelijkheden rondom jullie woning. Dat geeft meteen duidelijkheid en rust.

Ik nodig jullie graag uit bij mij op kantoor of bij jullie thuis. In dit gesprek leg ik graag meer uit over mijn werkwijze en beantwoord ik al jullie vragen.

Vrijblijvende kennismaking inplannen?

Tijdens een vrijblijvende kennismaking leggen we het volledige scheidentraject uit voor jullie situatie.

Gratis kennismaking inplannen

Beoordelingen van Monique

  • Persoonlijk betrokken. Nam rustig de tijd in de gesprekken.

    Hilversum

    8

Plan een gratis kennismakingsgesprek

Wil je een gratis kennismakingsgesprek? Vul het formulier in en we bellen je binnen het uur terug om een afspraak te plannen (tijdens kantooruren).