Milena Prochazka
Scheidingsbemiddelaar in Meppel & Zwolle & Punthorst

Ik ben rustig, invoelend en weet waar ik het over heb. Een combinatie van zowel ‘mensgericht’ als ook de benodigde ‘kunde’. Een ruime levenservaring en een oprechte interesse in de mens.

Even voorstellen

Mijn naam is Milena Prochazka, mediator in Zwolle, Meppel en Balkburg. Na jaren in de financiële en zorg sector, merkte ik dat ik het werken met ‘de mens aan tafel’ het mooiste van mijn werk vind. Met mijn ruime ervaring in het begeleiden van gesprekken en de aanvullende opleiding tot Registermediator kan ik jullie optimaal begeleiden in jullie scheidingstraject.

Wat kunnen jullie van mij verwachten?

Emoties kunnen het soms lastig maken om keuzes te maken tijdens de scheiding. Het is dan belangrijk om samen in een open sfeer te praten over alle mogelijkheden. Ik begeleid jullie als mediator tijdens deze gesprekken, geef advies en zorg dat alle onderwerpen aan bod komen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan jullie woning, pensioen, kinderen, etc.

Mensen die mij kennen zeggen vaak dat ik rustig, medelevend ben en weet waar ik het over heb. Deze balans bied ik graag en hier geloof ik in. De balans en onpartijdigheid zorgt ervoor dat jullie belangen beiden wordt gediend. Mijn doel is om jullie zo prettig en kundig mogelijk te begeleiden naar een nieuwe start.

De woning

Een vraag die vaak gesteld wordt, is: “en onze woning dan?” Als jullie samen een koopwoning hebben, zullen hier ook afspraken over gemaakt moeten worden. Onze financieel adviseur kan jullie hierbij helpen. Als tijdens het eerst gesprek zit de financieel adviseur erbij om jullie duidelijkheid te geven over de mogelijkheden.

Wij garanderen dat de afspraken over de woning uitvoerbaar zijn voor de bank. Dit is namelijk lang niet altijd zo, maar bij ons wel.

Wat kan ik voor jullie betekenen?

Weten wat ik voor jullie kan betekenen, in jullie situatie? Maak dan afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Vrijblijvende kennismaking inplannen?

Tijdens een vrijblijvende kennismaking leggen we het volledige scheidentraject uit voor jullie situatie.

Gratis kennismaking inplannen

Plan een gratis kennismakingsgesprek

Wil je een gratis kennismakingsgesprek? Vul het formulier in en we bellen je binnen het uur terug om een afspraak te plannen (tijdens kantooruren).