Jorn van Overschot
Scheidingsbemiddelaar in Alkmaar

Nu het moeilijke besluit is genomen om uit elkaar te gaan is het tijd om door middel van goede afspraken voor ieder, een nieuwe start mogelijk te maken. Samen werken wij aan deze afspraken waar jullie beiden achterstaan en de kinderen voorop staan.

Even voorstellen

Mijn naam is Jorn van Overschot en ik ben bemiddelaar in Alkmaar en omgeving. Voordat ik bemiddelaar werd ben ik een ruime tijd werkzaam geweest binnen het Sociaal Domein. Hier heb ik vaak de consequenties gezien van een scheiding waarbij er geen goede afspraken zijn gemaakt.  Daarnaast heb ik ervaring met scheidingen in mijn omgeving en bij mijzelf en dit alles heeft mij laten inzien dat dit anders kan en moet.

Mijn rol

Op het moment van scheiden staat opeens alles op zijn kop. Hoe gaan we de zorg verdelen van de kinderen, en welke afspraken moeten we hiervoor maken? Wat is er mogelijk ten aanzien van huisvesting kan ik dit wel betalen en hoe zien mijn financiën er na de scheiding uit? Tijdens het proces zal ik door het geven van duidelijke structuur, jullie helpen met het maken van keuzes. Ik zal de mogelijkheden voor elk onderwerp  met jullie bespreken en de verschillende gevolgen van deze opties aan jullie uitleggen. Hierdoor kan je elke keer een juiste overweging maken en met wederzijds respect een beslissing nemen. Het is mijn rol om tijdens het proces de rust te bewaren waarbij er ruimte is voor de emotie maar vooral oog voor een goede toekomst voor iedereen. Een scheiding goed regelen kan maar één keer.

Dit is waarom je voor Zorgeloosch Scheiden kiest.

  • Mediation + financieel advies + juridische afhandeling + nazorg.

  • Garantie dat de rechtbank en de bank jullie afspraken in 1 keer goedkeuren.

  • Afspraak aan huis of op locatie, door heel Nederland.

  • Eén aanspreekpunt, alles in één keer goed geregeld.

  • All-in -tarief: geen verrassingen achteraf.

  • Gratis kennismakingsgesprek.

Kinderen voorop

Als vader van twee kinderen weet ik dat het geluk van de kinderen altijd voorop moet staan. Bij het maken van de afspraken staan we dan ook altijd stil bij de consequenties die dit heeft voor de kinderen. Zo komen we tot de beste afspraken, niet alleen voor jullie, maar ook voor de kinderen.

Vrijblijvende kennismaking inplannen?

Tijdens een vrijblijvende kennismaking leggen we het volledige scheidentraject uit voor jullie situatie.

Gratis kennismaking inplannen

Plan een gratis kennismakingsgesprek

Wil je een gratis kennismakingsgesprek? Vul het formulier in en we bellen je binnen het uur terug om een afspraak te plannen (tijdens kantooruren).