Jan Peter Stoel
Scheidingsbemiddelaar in Den Haag- Platinaweg & Rotterdam & 's-Gravenzande & Naaldwijk & Vlaardingen & Maassluis & Hoek van Holland & Monster & Assen

…eerst de mens en dan pas zoeken naar een oplossing die perspectief biedt…

Even voorstellen

Mijn naam is Jan Peter Stoel, 41 jaar en werk als mediator in de regio Den Haag, Vlaardingen en omgeving. Hiervoor heb ik diverse (leidinggevende) functies gehad binnen het onderwijs en een grote vrijwilligersorganisatie. Diverse conflictsituaties heb ik van dichtbij meegemaakt. Ik merk dat ik energie krijg om naar mensen te luisteren en hen bij elkaar te brengen. De uitkomst van mediation is effectiever dan een geschil uitvechten via advocaten. Daarnaast heb ik ervaring binnen het vastgoed zodat ik ook kennis heb van vragen rondom geldstromen en huisvesting. Al deze ervaringen wil ik graag met jullie delen.

De kinderen

Bij de beslissing om uit elkaar te gaan is het belangrijk het perspectief van de kinderen in het oog te houden. Als vader van vijf kinderen weet ik dat je kinderen de grootste schat zijn. Tijdens het scheidingsproces is het belangrijk goed met de kinderen te communiceren en hun belang in het oog te houden. Tijdens het traject kunnen we een beroep doen op een netwerk van zorgcoaches en andere hulpverleners. Samen met jullie verzorg ik het ouderschapsplan en het convenant.

Woning

Een andere bron van zorg kan de huisvesting zijn. Kan ik of mijn partner in onze woning blijven wonen? Samen met de financieel deskundige  brengen we alles in kaart en bekijken we wat de beste oplossing is in deze situatie.

Dit is waarom je voor Zorgeloosch Scheiden kiest.

  • Mediation + financieel advies + juridische afhandeling + nazorg.

  • Garantie dat de rechtbank en de bank jullie afspraken in 1 keer goedkeuren.

  • Afspraak aan huis of op locatie, door heel Nederland.

  • Eén aanspreekpunt, alles in één keer goed geregeld.

  • All-in -tarief: geen verrassingen achteraf.

  • Gratis kennismakingsgesprek.

Kennismaken?

Ik maak graag kennis met jullie in een kosteloos kennismakingsgesprek. Ik leg dan meer uit over onze dienstverlening en jullie kunnen al je vragen kwijt. Een gesprek vindt plaats op kantoor of bij jullie thuis. Dit kan overdag, maar ook s ‘avonds.

Vrijblijvende kennismaking inplannen?

Tijdens een vrijblijvende kennismaking leggen we het volledige scheidentraject uit voor jullie situatie.

Gratis kennismaking inplannen

Plan een gratis kennismakingsgesprek

Wil je een gratis kennismakingsgesprek? Vul het formulier in en we bellen je binnen het uur terug om een afspraak te plannen (tijdens kantooruren).