Elles Bosmans
Scheidingsbemiddelaar in Bergen op Zoom & Roosendaal

Iedereen wil toch zonder zorgen opnieuw kunnen beginnen?

Even voorstellen

Mijn naam is Elles Bosmans. Na jarenlang gewerkt te hebben in de financiële dienstverlening en met mijn ervaring als coach wilde ik mijn kennis bundelen en mensen begeleiden door hun moeilijke fase in hun leven. Mijn kracht ligt dan ook in het gestructureerd begeleiden van het scheidingstraject gepaard met de ruimte die nodig is voor de emotie die hierbij komt kijken.

Scheidingstraject

Wanneer jullie hebben besloten te gaan scheiden, komen er veel vragen naar boven. Hoe zit het namelijk met de hypotheek en de financiën? En hoe gaan we de zorg voor de kinderen regelen? Tijdens het scheidingstraject doorlopen we ieder onderwerp en iedere vraag. Als onpartijdige derde, geef ik jullie informatie over de mogelijke opties en de gevolgen ervan. Zo kunnen jullie samen tot de beste afspraken komen voor jullie beiden. Al deze afspraken komen te staan in het echtscheidingsconvenant (en ouderschapsplan). En ook de juridische afhandeling wordt door ons verzorgd.

Kinderen

Uit eigen ervaring weet ik dat een nieuw begin pas mogelijk is als je de vorige periode hebt afgesloten met goede afspraken omtrent de toekomst van jullie kinderen. Je blijft altijd de ouders van jullie kinderen. Rust, heldere afspraken en wederzijds respect zijn dus erg belangrijk. Zijn er bij jullie kinderen in het spel? Dan staan we daar dus uitgebreid bij stil.

Kennismaken?

Hebben jullie vragen? Willen jullie weten of er een klik is? Of wat ik specifiek voor jullie kan betekenen? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Vrijblijvende kennismaking inplannen?

Tijdens een vrijblijvende kennismaking leggen we het volledige scheidentraject uit voor jullie situatie.

Gratis kennismaking inplannen

Plan een gratis kennismakingsgesprek

Wil je een gratis kennismakingsgesprek? Vul het formulier in en we bellen je binnen het uur terug om een afspraak te plannen (tijdens kantooruren).