Diana de Visser
Scheidingsbemiddelaar in Leiden

Wanneer een partnerschap of huwelijk eindigt, dan is het belangrijk dat dit op de juiste manier gebeurt, zeker wanneer er kinderen in het spel zijn. Je hebt immers meestal een aanzienlijke periode van je leven en veel belangrijke momenten samen gedeeld. Mediation is een goede manier om in wederzijds overleg tot afspraken te komen waar beiden achter kunnen staan en waar in de toekomst op gebouwd kan worden.

Even voorstellen

Mijn naam is Diana de Visser en ik ben mediator in de regio Leiden. Ik heb een juridische achtergrond, maar al snel merkte ik dat mijn interesse vooral ligt bij wat mensen drijft en hen onderling verbindt. Als mediator besteed ik daarom veel aandacht aan communicatie. Daarnaast zijn er natuurlijk praktische zaken om te regelen. Daarbij worden jullie stap voor stap begeleid door het team van Zorgeloosch zodat het traject goed te overzien is en alles goed geregeld is. Het geeft me veel voldoening om te kunnen helpen in deze ingrijpende periode.

Kinderen

Door een scheiding verandert er veel in het leven van de kinderen. Als moeder van twee dochtertjes begrijp ik goed dat dit het eerste is waar mensen zich zorgen over maken. Het is daarom belangrijk dat er duidelijke afspraken worden gemaakt in het ouderschapsplan, waar jullie natuurlijk in worden begeleid. Met elkaar blijven praten en waar mogelijk de kinderen bij bepaalde beslissingen betrekken, geeft later een goed gevoel.

Waarom mediation?

Soms kiezen mensen bij een echtscheiding ieder voor een eigen advocaat. In dat geval neemt de rechter de uiteindelijke beslissing over belangrijke zaken als de woning en de kinderen. Bij mediation houden jullie het proces zelf in de hand en nemen jullie zelf de beslissingen. Ook is er tijd voor het uiten van zorgen en emoties en het stellen van vragen. Mediation geeft de mogelijkheid om iets wat jullie samen zijn gestart ook samen af te ronden, op een manier die bij jullie past.

Vrijblijvende kennismaking inplannen?

Tijdens een vrijblijvende kennismaking leggen we het volledige scheidentraject uit voor jullie situatie.

Gratis kennismaking inplannen

Plan een gratis kennismakingsgesprek

Wil je een gratis kennismakingsgesprek? Vul het formulier in en we bellen je binnen het uur terug om een afspraak te plannen (tijdens kantooruren).