Corette Vogels
Scheidingsbemiddelaar in Zaandam & Purmerend

Wat komt er toch veel kijken bij een scheiding. Al die instanties, al die cijfers, al die onzekerheid. En dan ook nog al die emoties. Laat me jullie helpen om helderheid in de chaos te krijgen zodat jullie allebei weer naar een fijne toekomst kunnen kijken.

Scheiden, en nu?

Jullie hebben besloten te gaan scheiden. Daar komt altijd veel bij kijken, Emotioneel, maar ook praktisch om te regelen. Terwijl dat waarschijnlijk het laatste is waar je nu aan wilt denken. Je komt voor een hoop vraagstukken te staan:

 • Je wilt de zorg voor je kinderen zo goed mogelijk geregeld hebben. 
 • Hebben jullie samen een (koop)huis? Dan moet deze verdeeld worden. 
 • Kan een van jullie in het huis blijven, en waar gaat de ander heen? 
 • Hoe zien de financiën er straks uit.
 • Wat komt er aan (juridisch) papierwerk bij kijken?
Gratis Kennismakingsgesprek

Oplossingen vanuit goede communicatie

Als scheidingsmediator help ik je orde te scheppen in deze wirwar. Ik ga jullie begeleiden in het maken van afspraken over het huis, de zorg voor de kinderen en de financiën. Daarbij is er ruimte voor emotie en de behoeften van jullie beiden. Goede communicatie is het uitgangspunt van mediation, daar help ik jullie mee. Zo voorkom je een gang naar de rechter met advocaten. En je behoudt een betere relatie na de scheiding, zodat je ook straks nog door één deur kan.

Gratis Kennismakingsgesprek

Maak kennis met mediator Corette Vogels

Mijn naam is Corette Vogels en ik kom uit Brabant. Door een nieuwe liefde in mijn leven uiteindelijk in het mooie Noord-Holland beland waar ik samenwoon met vriend, 2 co-kinderen (pubers!) en een kat. Maar daar is wel wat aan vooraf gegaan. 

In de tijd van mijn scheiding, die plaatsvond op jonge leeftijd, was een A4-tje voor de advocaat voldoende. De volgende relatie eindigde complexer. Ons gezamenlijk bedrijf moest worden ontbonden en er ontstond een breuk met veel onverwachte schulden en emotioneel drama. Het was een leerzame, lange reis. Achteraf zie ik wat het hele proces me heeft opgeleverd en weet ik waar ik mijn motivatie vandaan haal om mijn werk als mediator te doen.

Waarom kiezen voor Zorgeloosch?

 • Mediation + financieel advies + juridische afhandeling + nazorg.

 • Afspraak aan huis of op locatie, door heel Nederland.

 • All-in -tarief: geen verrassingen achteraf.

 • Garantie dat de rechtbank en de bank jullie afspraken in 1 keer goedkeuren.

 • Eén aanspreekpunt, alles in één keer goed geregeld.

 • Gratis kennismakingsgesprek.

Vertrouwen en rust

Ik wil voor jullie graag een vertrouwenspersoon zijn. Een baken van rust. Om je vragen aan te stellen, om mee te denken in mogelijkheden. Om mijn kennis en die van alle Zorgeloosch experts met jullie te delen zodat jullie reis niet zo lang en hobbelig hoeft te zijn. Een reis waarin jullie samen de beste keuzes kunnen maken voor jullie zelf en jullie gezin. En waar jullie hopelijk later ook positief aan terug kunnen denken. Want een goed afscheid is ook een goed begin van een nieuw leven. 

Gratis Kennismakingsgesprek

Aandacht voor de kinderen

Als je als ouders uit elkaar gaat is dit vaak een van de moeilijkste dingen. Ik geef jullie tips over hoe je het de kinderen verteld, en wat de mogelijkheden zijn met bijvoorbeeld co-ouderschap. Samen gaan we in gesprek om een ouderschapsplan te maken, waarin jullie vastleggen hoe jullie het ouderschap na de scheiding gaan inrichten.

De alles-in-één scheidenoplossing

We helpen ieder jaar duizenden stellen om in goed overleg uit elkaar te gaan. Dat doen we op een manier die uniek is in Nederland, want je hebt de beschikking over een mediator én een financieel adviseur. Zo kunnen jullie alles sneller en vooral beter regelen.

Wij zijn Zorgeloosch, de alles-in-één oplossing voor jullie scheiding.

Contact

Willen jullie kennismaken? Vraag hieronder een gratis en vrijblijvend gesprek aan. In het eerste gesprek schuift er een financieel adviseur aan die meteen kijkt of jullie woonwensen haalbaar zijn. Ik leg jullie mijn werkwijze uit en we kijken of er een klik is. Ik zie jullie graag op een van mijn locaties of gewoon bij jullie thuis.

Gratis Kennismakingsgesprek

Vrijblijvende kennismaking inplannen?

Tijdens een vrijblijvende kennismaking leggen we het volledige scheidentraject uit voor jullie situatie.

Gratis kennismaking inplannen

Plan een gratis kennismakingsgesprek

Wil je een gratis kennismakingsgesprek? Vul het formulier in en we bellen je binnen het uur terug om een afspraak te plannen (tijdens kantooruren).