Astrid Okker
Scheidingsbemiddelaar in Alphen aan den Rijn & Reeuwijk & Schoonhoven & Woerden

Bij een scheiding komt er veel op jullie af. Veel praktische zaken die moeten worden geregeld, maar waar mogelijk veel emotie bij komt kijken. Ik help jullie graag, stap voor stap naar goede afspraken voor nu en de toekomst.

Even voorstellen

Mijn naam is Astrid Okker. Voordat ik startte als scheidingsbemiddelaar heb ik jaren als Personeelsfunctionaris en HR-Adviseur gewerkt. In dat vak ontdekte ik dat mijn werkplezier komt uit het contact met mensen en hulp bieden bij het maken van de juiste keuzes. Dus uit ervaring weet ik hoe belangrijk het is om belangen te wegen en daarbij emotie de ruimte te geven.

Mediation

Jullie hebben besloten te gaan scheiden. En nu? Er komen vele vragen bij jullie naar boven. Als scheidingsbemiddelaar kan ik goed antwoord geven op jullie vragen en kan jullie stap voor stap begeleiden in het scheidingsproces. Naast de standaard vereisten, maken we afspraken over de dingen die voor jullie belangrijk zijn en nemen dit op in het echtscheidingsconvenant.

Kinderen?

Wanneer er kinderen betrokken zijn bij de scheiding, staan zij centraal bij het ouderschapsplan wat opgesteld moet worden. We zorgen er samen voor dat het niet alleen een plan is, maar ook echt een plan wat in de praktijk uitvoerbaar is.

Emoties

Naast de zakelijke kant van de scheiding, komen er natuurlijk ook altijd emoties bij kijken. Hier is ook ruimte voor. Ik ben een onpartijdige derde die jullie stap voor stap door het proces leidt, met de best mogelijke afspraken voor jullie beiden als uitkomst.

Financiën en woonoplossing

Hoe zit het met de financiën na de scheiding. Ook dit moet onder de loep worden genomen. Een belangrijk onderdeel is hierbij de woning. Wie blijft er in de woning? Of verlaten jullie de woning beiden? En waar ga je dan wonen? Veel vragen die beantwoord kunnen worden door onze financieel adviseur die er bij het kennismakingsgesprek al bij zit. Door de SnelWonenScan weten jullie al meteen wat er financieel haalbaar is. Dat geeft rust en duidelijkheid.

Is er een klik?

Weten of er een klik is tussen jullie en mij? En weten wat ik voor jullie kan betekenen, in jullie situatie? Neem dan contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Vrijblijvende kennismaking inplannen?

Tijdens een vrijblijvende kennismaking leggen we het volledige scheidentraject uit voor jullie situatie.

Gratis kennismaking inplannen

Beoordelingen van Astrid

  • Alhoewel de mediation wat langer heeft geduurd, dan iedereen wilde, was het een prima proces, waar ik blij mee was. Astrid is een professioneel en zeer aardig mens. 🙂

    Gouda

    9
  • Prettige dame in omgang en verstand van zaken

    Alphen aan den Rijn

    8

Plan een gratis kennismakingsgesprek

Wil je een gratis kennismakingsgesprek? Vul het formulier in en we bellen je binnen het uur terug om een afspraak te plannen (tijdens kantooruren).