Amber Droog
Scheidingsbemiddelaar in Capelle aan den IJssel & Rotterdam & Zoetermeer

Tijdens jullie gesprekken bij mij, hoef je het niet altijd met elkaar eens te zijn en is er ruimte voor emotie. Wel laat ik jullie openstaan voor de zienswijze en het gevoel van de ander. Gelijkwaardigheid in de gesprekken en de afwikkeling is een voorwaarde.

Even voorstellen

Mijn naam is Amber Droog. Jaren werkte ik in de financiële dienstverlening. Daar ontdekte ik dat mijn werkplezier komt uit hulp bieden bij het maken van de juiste keuzes. Ieder mens en iedere situatie is uniek. Daarbij horen geen standaardoplossingen, maar maatwerk met oog voor de personen en de omstandigheden. Kwetsbaarheid, dromen en realiteit gaan hierbij hand in hand.

Emoties

Naast de zakelijke kant van de scheiding, gaat een scheiding ook gepaard met veel emoties. Bij mij is hier ruimte voor. Jullie hoeven het niet met elkaar eens te zijn. Wel zorg ik dat jullie openstaan voor elkaars gedachten en ideeën.

Ik kies geen partij, maar ben juist neutraal. Gelijkwaardigheid is een voorwaarde voor de gesprekken en een goede afwikkeling. Zo komen we samen tot de beste afspraken voor jullie beiden.

Houvast

Er komt tijdens een scheiding veel op je af en weet soms niet waar te beginnen. Ik zorg voor een duidelijk stappenplan. Alle onderwerpen komen aan bod, of het nu gaat om de kinderen, het huis of de financiële situatie. We lopen alles samen, stap voor stap door. Ik geef jullie inzicht in het proces en begeleid jullie met een oplossende en toekomstgerichte aanpak. Afspraken die toekomstbestendig zijn en waar jullie beiden achter staan, daar werken we naartoe. Zo kunnen jullie beiden een hoofdstuk afsluiten en een nieuw hoofdstuk starten.

Vrijblijvende kennismaking inplannen?

Tijdens een vrijblijvende kennismaking leggen we het volledige scheidentraject uit voor jullie situatie.

Gratis kennismaking inplannen

Beoordelingen van Amber

 • Onze ervaring is dat scheiden op zich niet leuk is. Wij zijn echter in goed overleg en als zeer goede vrienden uit elkaar gegaan. Amber heeft ons super goed begeleid. Ze doet haar werk uitstekend, zeer secuur en niets is haar te veel. Ze denkt mee met alles en is absoluut niet partijdig. Geeft zeer goede uitleg in duidelijke taal en ze weet waar ze het over heeft.

  Nieuwerkerk aan den IJssel

  9
 • Amber heeft ons goed door het scheidingsproces heen geholpen. Alles verliep soepel en ze is zeer begripvol en professioneel.

  Bergschenhoek

  9
 • Met persoonlijk betrokken bedoel ik dat ze zich niet laat meeslepen en heel objectief is bij de gesprekken

  Capelle aan den IJssel

  10

Plan een gratis kennismakingsgesprek

Wil je een gratis kennismakingsgesprek? Vul het formulier in en we bellen je binnen het uur terug om een afspraak te plannen (tijdens kantooruren).