Door middel van mediation zorgen we ervoor dat jullie tevreden terug kunnen kijken op de echtscheiding en een goede basis hebben voor de toekomst.

Plan een kennismaking met Marco

Wil je een gratis kennismakingsgesprek? Vul het formulier in en we bellen je binnen het uur terug om een afspraak te plannen (tijdens kantooruren).

Even voorstellen

Mijn naam is Marco van Nus. Als onpartijdige scheidingsbemiddelaar help ik jullie om weloverwogen keuzes te maken over de woning, de financiën en de kinderen. Als vader van twee kinderen weet ik hoe belangrijk het geluk van jullie kinderen voor jullie is. Zij staan daarom ook voorop.

Financiën

Eén van de belangrijke onderwerpen die aan bod komt tijdens het echtscheidingsproces is de financiën. Jullie financiële vraagstukken zijn bij ons in goede handen. Ik heb in het verleden zelf jarenlang in de financiële dienstverlening gewerkt. Ook kan er een financieel adviseur aansluiten om jullie duidelijkheid te geven over de woonmogelijkheden. Zo weten jullie tijdens het kennismakingsgesprek al meteen wat er mogelijk is.

Kinderen

Een ander heel belangrijk onderwerp is de kinderen. Als vader van twee zoons weet ik hoe belangrijk kinderen voor jullie zijn. Zij staan centraal bij het maken van het ouderschapsplan.

Wat kunnen jullie van mij verwachten?

Ik help jullie als scheidingsbemiddelaar en onpartijdige derde op een gestructureerde manier afspraken te maken. Alle onderwerpen komen aan bod. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de woning, het pensioen en de zorgverdeling van de kinderen. Stap voor stap werken we toe naar een nieuwe toekomst voor jullie beiden, met een goed, toekomstbestendig convenant.

Kennismaken

Ik nodig jullie graag uit voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Jullie kunnen je vragen stellen, we kijken of er een klik is en ik leg jullie uit hoe zo’n traject eruit ziet. Neem hiervoor contact met ons op.

Dit is waarom je voor Zorgeloosch Scheiden kiest

  • Mediation + financieel advies + juridische afhandeling + nazorg.
  • Garantie dat de rechtbank en de bank jullie afspraken in 1 keer goedkeuren.
  • Afspraak aan huis of op locatie, door heel Nederland.
  • Eén aanspreekpunt, alles in één keer goed geregeld.
  • All-in -tarief: geen verrassingen achteraf.
  • Gratis kennismakingsgesprek.
“Duidelijke informatie, hier werd ook de tijd voor genomen. processen gingen lekker vlot, voor ik het wist was het convenant en het ouderschapsplan al opgezet met duidelijke afspraken. ik heb het als zeer prettig ervaren.”
9
“Shabnam heeft ons waanzinnig goed begeleid. Zij wist ons op de juiste momenten te helpen door te wijzen op datgene wat je soms snel uit het oog verliest. Onze kinderen heeft ze op zeer vakkundige en liefdevolle manier door het proces geholpen. Door haar vakkundige hulp en tomeloze inzet is onze scheiding zonder 1 onvertogen woord afgewikkeld en kunnen wij met een traan en een lach terugkijken op een bijzondere ervaring.”
10